Bérügyintéző tanfolyam


OKJ száma: 51 344 01

Bérügyintéző tanfolyamunkra jelentkezzen most!

Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő

Engedélyszám: E-000526/2014/A060

A vezető vállalatok folyamatosan keresnek magasan képzett bérszámfejtőket és bérügyintézőket, ami szintén garancia arra, hogy Ön is hamar el tud majd helyezkedni a nálunk megszerzett Bérügyintéző OKJ képesítéssel. Garantáltan a gyakorlatban hasznosítható tudást szerez!

Bérügyintéző munkáját fejlett számítógépes programok segítik, amelyek azonban nem mentesítenek a pontos adminisztráció, a precíz nyilvántartási-kötelezettség és az összpontosított figyelem alól. Egy bizonyos: a bérügyintéző feladata továbbra sem egyszerű. A fokozott elvárások, a mind bonyolultabbá váló számítási metódusok miatt a bérügyintézőnek egyre komolyabb felkészültségre, folyamatos önképzésre van szüksége ahhoz, hogy lépést tarthasson a változó viszonyokkal. A vonatkozó adózási és társadalombiztosítási törvények és egyéb jogszabályok ismerete alapvető követelmény. Mint ahogyan a rendkívül pontos, fegyelmezett munkavégzés is, amely a bérügyintézői munkakörben talán még nagyobb súllyal esik latba, mint másutt.

Nehézsége mellett a bérügyintézői szakma számos sikerélményt nyújt művelőjének. Amennyiben a bérügyintéző lelkiismeretesen, felkészülten, pontosan végzi a munkáját, bizton számíthat felettesei és a többi dolgozó elismerésére. Mint megbecsült, speciális tudással rendelkező munkatársat pedig a létszámleépítések sem veszélyeztetik annyira, mint más, kevésbé nélkülözhetetlen dolgozót.

A bérügyintézőként nemcsak nagyobb vállalatoknál lehet elhelyezkedni, hanem az egyre szaporodó, különféle pénzügyi, könyvelési szolgáltatásokat végző vállalatnál is: mind több cég szervezi ki a bérszámfejtést külső, erre a tevékenységre szakosodott vállalkozásokhoz, hiszen ezzel jelentős megtakarítást érhet el.


Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.

1066 Budapest, Teréz körút 12.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30

Telefonszám: +36 (37) 301-649

Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Közgazdaság szakmacsoport,  Bérügyintéző tanfolyam OKJ Képzés

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés

Olcsó Bérügyintéző tanfolyam  OKJ Képzés